Er zijn momenteel geen reizen naar British Columbia beschikbaar.

  • Omschrijving
  • Programma
  • Accomodatie
  • Video

Omschrijving

Heb jij altijd al een rondreis in het prachtige British Columbia, Canada willen maken? Dan is onze exclusieve rondreis voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar écht iets voor jou. We verkennen deze week samen met onze Nederlandse reisbegeleider diverse hoogtepunten van West-Canada.

Greet (36): “Perfecte organisatie en reisleiding. We hebben altijd inspraak gehad in de planning en het verloop van de reis.”

On the road // We reizen deze week met een kleine groep door British Columbia. Met maximaal 10 actieve en reislustige singles bezoeken we de mooiste hoogtepunten van dit unieke land. Onze rondreis vertrekt vanuit Vancouver richting Whistler, Kamloops en Kelowna. Vanuit Kelowna vertrekken we richting Vancouver Island waar we nog een aantal dagen verblijven voordat we teruggaan richting Vancouver. We overnachten gedurende de reis in diverse hotels en lodges op basis van logies ontbijt. Je deelt altijd je kamer met een reisgenoot van het gelijke geslacht.

Onvergetelijke ervaringen // Tijdens het reizen is er voldoende tijd om fantastische ervaringen op te doen. Naast de citytrips in Vancouver en Victoria bezoeken we de fantastische natuur en watervallen in de omgeving van Whistler. Daarnaast hebben we een keer een actieve dag op hoogte in het Wildplay Elements Park van Kelowna en natuurlijk gaan we walvissen spotten op Vancouver Island.

Waarom deze vakantie?

  • Exclusieve roadtrip door Canada
  • Inclusief bezoek aan diverse hoogtepunten
  • Samen met een select gezelschap 30Plussers
  • Ervaren Nederlandse reisbegeleider
  • Gegarandeerd vertrek bij 4 deelnemers
Lees meer

Programma

Zaterdag //  Vandaag vliegen we rechtstreeks vanaf Schiphol naar Vancouver in Canada. Vanwege het gunstige tijdsverschil landen we hier nog diezelfde middag. Zodra we de bagage hebben stappen we over in onze minivan en rijden we vanaf het vliegveld direct naar ons hotel waar we even kunnen bijkomen van de lange reis.

In de middag zullen we een gezamenlijke wandeling maken in Stanley Park, het grootste stadspark van Noord-Amerika. ’s Avonds eten we samen een hapje en kruipen we vroeg in bed zodat we morgen Vancouver kunnen bekijken en beginnen aan onze roadtrip .

Zondag //  Na een goed ontbijt hebben we nog even de tijd om de stad in te gaan. Stap in een hop-on hop-off bus of breng een bezoek aan Chinatown of Granville Island. In de middag vertrekken we via West Vancouver, Horseshoe Bay en een tussenstop in Squamish naar Whistler Blackcomb. Reistijd: ca. 2 uur.

Maandag // Vandaag beginnen we met een wandeling door het gezellige centrum van Whistler. We genieten van het prachtige uitzicht op een van de terrassen. Aan het eind van de ochtend bezoeken we de Alexander Falls, een indrukkende waterval in het zuiden van Whistler. We rijden via Pemberton en Lilloet door naar Kamploops waar we vanavond overnachten. Reistijd: ca. 4 uur.

Dinsdag // Vandaag rijden we via Vernon naar Kelowna waar we een leuke en uitdagende middag tegemoet gaan in het Wildplay Elements Park (deze activiteit is inbegrepen). Tussen de boomtoppen nemen we verschillende hindernissen, strekken de armen en benen voordat we onze accommodatie voor de nacht opzoeken. Reistijd: ca. 2,5 uur.

Woensdag //  Vanuit Kelowna rijden we via de Okanagan Highway richting Tsawwassen waar we de Ferry nemen naar Victoria op Vancouver Island. Onderweg en op de ferry is er voldoende tijd om te genieten van mooie uitzichten en andere bezienswaardigheden die we onderweg tegen komen. Reistijd: ca. 4 uur.

Donderdag // We verblijven vandaag nog een dag in Victoria. Je kunt lekker bijkomen van de eerste reisdagen, door de stad wandelen of breng een bezoek aan één van de hoogtepunten van deze stad. We kunnen naar de Inner Harbour, dit is een van de mooiste havens van de wereld. Het BC Parliament Building, de Christ Church Cathedral of Victoria Street.

Vrijdag // Vandaag rijden we vanuit Victoria naar de Comox Valley. Hier kunnen we de Puntledge River Hatchery bezoeken, in deze rivier zie je enorme zalmen. Daarnaast kunnen we shoppen in Downtown Courtenay. Aan het eind van de middag doen we wat boodschappen en zoeken we onze ‘yurt’ op waar we overnachten. Reistijd: ca. 3 uur

Zaterdag // Na een week wordt het vandaag toch echt tijd om dolfijnen en walvissen te spotten. Dit doen we vanuit Tofino. We kunnen er ook voor kiezen om een hike te maken langs de ‘Rainforest Trail’. Reistijd: ca. 3 uur

Zondag //  We reizen vandaag weer richting Vancouver, bij Horseshoe Bay nemen we de ferry  naar het vaste land. ’s Avonds gaan we naar Granville Island om de vakantie af te sluiten in een goed restaurant en daarna nog een drankje te drinken in een van de vele bars.

Maandag // Na het ontbijt is het is maandagochtend tijd om met z’n allen richting het vliegveld te gaan. Onze onvergetelijke roadtrip om nog lang op terug te kijken zit erop. Let op: in verband met het tijdsverschil landen we dinsdagochtend weer op Schiphol.

Accomodatie

Tijdens onze trip verblijven we in verschillende goede hotels of lodges. De accommodaties hebben allemaal een centrale ligging zodat we makkelijk de steden kunnen bezoeken maar ook zo weer op de highway rijden richting onze volgende bestemming.

Kamers // Je verblijft in een gedeelde kamer samen met een of meerdere reisgenoten van hetzelfde geslacht. Wij zorgen er altijd voor dat dit een kamer is met 1-persoonsbedden en een eigen badkamer.

Verzorging // Het verblijf is op basis van logies en ontbijt, ongeacht het type accommodatie. Voor de lunch en het diner kiezen we de ene keer voor een makkelijke hap in de stad en de andere keer voor een gezellig en goed restaurant dat op de route ligt. Als de accommodatie het toelaat kunnen we ook een keer gezamenlijk koken in ons chalet.

Het programma kan gedurende de roadtrip aangepast worden aan jullie wensen en behoeften. Zo kunnen we deze week alle kanten op om van de mooiste bezienswaardigheden te genieten.

Video

Locatie

Jullie ervaringen

Perfecte organisatie en reisleiding. We hebben altijd inspraak gehad in de planning en het verloop van de reis.

Greet, 36 jaar

British Columbia

Alle ervaringen →