Italië

Sicilië

Ben jij op zoek naar een culturele zonvakantie? Ben je single, maar wil je niet alleen op vakantie? Ga dan mee met onze zonvakantie voor singles en alleengaanden naar Sicilië. Dit eiland aan de voet van Italië ademt geschiedenis, biedt vele culinaire hoogstandjes en heeft gegarandeerd zomerse temperaturen.

We verblijven tijdens de reis in het 4-sterren hotel Santa Caterina. Dit hotel is gelegen in Acireale wat het middelpunt is tussen de grote stad Catania, de Ionische zee en de Etna vulkaan. Vanuit hier brengen we een bezoek aan het culturele dorpje Taormina met vele Griekse invloeden, bewandelen we de Etna en genieten we natuurlijk van de lekkerste wijnen van het gebied tijdens een proeverij.

Sicilië is een vulkanisch eiland en het grootste eiland in de Middellandse Zee. Op dit eiland is ook, net als in de rest van Italië, goed eten en drinken erg belangrijk. Wist je dat ze op Sicilië ijs op een broodje eten?

Onze bestemmingen in Italië

Sicilië

Wil je graag van de zon genieten, maar ook een nieuwe parel van Europa ontdekken? Ga dan met ons mee op 8-daagse zonvakantie naar Acireale op Sicilië in Italië. In slechts een paar uur vlieg je rechtstreeks naar Catania op Sicilië. De stad Acireale is vroeger getroffen door een aardbeving, maar daarna helemaal opnieuw opgebouwd in Siciliaanse barokstijl. Een plek die je gezien moet hebben.