Nederland

Eilandhoppen

Een vakantie in eigen land is nog steeds ontzettend populair. Voor je het weet zeil je vanuit een pittoreske haven het IJsselmeer of de Waddenzee op en waan je je direct op vakantie. Samen met een gezellige groep singles en alleengaanden lekker uitwaaien op zee. Langs scherende meeuwen, relaxende zeehonden en fantastische zonsondergangen zijn tijdens deze vakantie gegarandeerd.

Tijdens een zeilvakantie in Nederland worden er diverse Waddeneilanden bezocht. Texel is misschien wel het meest populair door de gezellige dorpen, Ecomare en de Texelse bierbrouwerij. Ook Terschelling is uitermate aantrekkelijk voor een heerlijke fietsvakantie door de prachtige duinen. Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog zijn wat minder groot en toeristisch maar daardoor niet minder interessant om te bezoeken. Tijdens onze Eilandhopvakantie proberen wij minimaal 3 Waddeneilanden te bezoeken. Welke dit zijn is natuurlijk afhankelijk van het weer en het getij.

Tijdens onze zeilreizen verblijf je op een authentiek zeilschip. Dit kan een 2- of 3-master zijn, een Klipper of een Tjalk. Dit is te lezen in de reisbeschrijving. Je verblijft, samen met een reisgenoot, in een echte ‘scheepshut’ voorzien van een wastafeltje. Het overige sanitair deel je met de rest van de groep.

Tijdens de vakantie wordt er door de reisleiding heerlijk gekookt. De reis is all-inclusive dus het ontbijt, de lunch en het diner zijn inbegrepen. Daarnaast worden er gedurende dag ook lekkere hapjes gemaakt en zijn de drankjes voor onze rekening.

Ga jij deze zomer met ons mee op zeilvakantie in Nederland? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden.

Onze bestemmingen in Nederland

Eilandhoppen

Deze week gaan we met een authentieke klipper de Waddenzee op om de Waddeneilanden te verkennen. Met een gezellige groep singles en alleengaanden zeilen we, afhankelijk van het weer en het tij, langs verschillende eilanden. Tijdens deze reis help je actief mee bij het zeilen, maar is er ook ruimte om lekker te genieten van alles om je heen. Je hoeft geen ervaren zeiler te zijn, want zeilvakanties zijn voor iedereen.