Oostenrijk

Königsleiten

Oostenrijk is een zeer geliefde bestemming voor een actieve zomervakantie. De fantastische wandelroutes in de Alpen hebben alles in huis voor de beginnende en ervaren bergwandelaar. In de groene Alpen is er zomers voor iedere avonturier volop keuze. Naast wandelen kun je natuurlijk ook heerlijk mountainbiken, klimmen of raften op een wilde rivier.

Onze reizen naar Königsleiten vertrekken deze zomer gegarandeerd. We verblijven in het typisch Oostenrijkse gasthof Edelweisshaus gelegen in het Zillertal (Königsleiten). Na een actieve dag is het heerlijk thuiskomen op het zonneterras met uitzicht op de bekende ‘drieduizenders’. Het terras is op het zuiden en westen gelegen en daarmee ideaal om de dag af te sluiten. Aan de gezellige huisbar drinken we samen een drankje op een mooie dag.

Je verblijf in Gasthof Edelweisshaus op basis van halfpension. ’s Ochtends wordt er een lekker ontbijt geserveerd en ’s avonds is er een uitgebreid 3-gangendiner bereid door onze eigen Nederlandse kok. Wil jij meer informatie over de mogelijkheden in Oostenrijk? Lees dan snel verder.

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Königsleiten

Königsleiten is al jaren een zeer populaire zomer én wintersportbestemming. De reizen hebben een uitdagend karakter, maar zijn bovenal ongedwongen en helemaal naar jouw wens in te vullen. Ook dit jaar heb jij weer de keuze uit twee verschillende pakketten: Bike & Hike of Hiking. De hikers maken dagelijks een mooie wandeling en keren ‘s avonds terug naar het Gasthof. Vind je wandelen leuk, maar liever niet de hele week? Kies dan voor het Bike & Hike-pakket.