Portugal

Lagos (Algarve)

De Portugese Algarve is de ideale vakantiebestemming als je op zoekt bent naar de combinatie strand en een actieve vakantie. In het zuiden van Portugal vind je de mooiste stranden in combinatie met de bekende gele rotsen. Hier kun je dagenlang relaxen en genieten van de omgeving.

Voor de avonturiers zijn er prachtige mountainbike routes langs de kust en richting het binnenland. Off-road of gewoon op het asfalt, er is genoeg keuze voor beginners en gevorderden. Een kayak-tocht over de Atlantische oceaan mag in je vakantie in de Algarve ook niet ontbreken. Vanaf de zee heb je namelijk het mooiste zicht op de prachtige kustlijn van Lagos.

In Lagos verblijven we in het gezellige appartementencomplex Vilabranca. Rondom de twee zwembaden staan de verschillende appartementen. Je verblijft hier met 3 andere reisgenoten. Voor het diner kunnen we zelf koken of natuurlijk lekker uit eten in een van de gezellige restaurants in het centrum. Ga jij met ons mee naar Portugal?

Onze bestemmingen in Portugal

Lagos (Algarve)

Wil jij graag een actieve zomervakantie aan de Atlantische Oceaan? Hou je van watersporten en relaxen op het strand? Dan is deze reis precies wat je zoekt. Ontdek de mogelijkheden van Portugal tijdens deze 8-daagse zonvakantie naar de Algarve. Wist je dat het strand “Praia Porto D’Ana” in Lagos in de top 10 van mooiste stranden in Europa staat? Absoluut een bezoek waard.