Spanje

Ibiza en Nerja

Ibiza staat bekend om zijn partyscene, maar dit prachtige Spaanse eiland biedt nog zoveel meer dan dat. Naast dat je hier kunt genieten van de warme zon kun je hier ook heerlijk wandelen en terrasjes pakken in één van de culturele steden. Een bezoek aan eiland Formentera mag deze week ook niet ontbreken. Hier vind je de mooiste stranden van Ibiza en kun je heerlijk fietsen. Een feest in een van de bekende clubs is natuurlijk ook absoluut de moeite waard.

Nerja is een charmante kustplaats met witte huisjes ligt aan het Sierra Tejeda nationaal park. De Sierra Tejeda is een bekend wandelgebied met een prachtige groene maar ook rotsachtige natuur. Vanuit Nerja ondernemen we deze week leuke activiteiten. Wat dacht je van wandelingen in de Sierra Tejeda, een dagje de binnenstad van Malaga verkennen en natuurlijk mag een bezoek aan de grotten van Nerja niet ontbreken. Daarnaast is er natuurlijk nog voldoende tijd voor eigen invulling. Lekker relaxen bij het zwembad of op het strand of ga een dagje naar Granada en het bekende Alhambra.

Onze bestemmingen in Spanje

Nerja

We reizen deze week met een leuke groep singles af naar het Zuid Spaanse Nerja. Deze charmante kustplaats met witte huisjes ligt aan het Sierra Tejeda nationaal park. De Sierra Tejeda is een bekend wandelgebied met een prachtige groene maar ook rotsachtige natuur.

Vanuit Nerja ondernemen we deze week leuke activiteiten. Wat dacht je van wandelingen in de Sierra Tejeda, een dagje de binnenstad van Malaga verkennen en natuurlijk mag een bezoek aan de grotten van Nerja niet ontbreken. Daarnaast is er natuurlijk nog voldoende tijd voor eigen invulling. Lekker relaxen bij het zwembad of op het strand of ga een dagje naar Granada en het bekende Alhambra.

Ibiza

Ibiza is een eiland wat ontzettend veel heeft te bieden. Hou je van een feestje? Ibiza gaat door tot in de laatste uurtjes. Hou je van sightseeing? Dan biedt Ibiza prachtige steden. Geniet je liever van de zon ? Dan kan dit aan één van de vele stranden of aan het zwembad. Als je op zoek bent naar een singlevakantie met een gezellige groep reizigers, dan is deze vakantie écht wat voor jou. Dit eiland zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke vakantie.