Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden. Wij willen graag dat je goed en verzorgd op reis gaat. Met de huidige regelgevingen is het daarom belangrijk om het een en ander duidelijk op papier te zetten. Het klinkt wellicht wat zwaar, maar het is vooral om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard doen wij ons uiterste best om aan jouw verwachtingen te voldoen, maar op sommige aspecten hebben wij helaas geen of weinig invloed.

Om onze Algemene Voorwaarden te kunnen lezen heb je Adobe Acrobat Reader nodig (link: https://get.adobe.com/reader/?loc=nl). Daarnaast zijn onze voorwaarden op 12 november 2013 afgegeven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.

SGR logo200x200

SGR

Dynamic Holland is aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden (SGR). De SGR is een organisatie die garant staat voor jouw vooruitbetaalde reissom(men). Mocht onze organisatie onverhoopt in financiële problemen komen dan zorgen zij ervoor dat jij jouw geld terug krijgt. Wel zo’n veilig idee. Je kunt onze SGR inschrijving vinden onder het inschrijfnummer 3420. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl/garantieregeling.

SKTB Logo200x200

SKTB

Voor onze vakanties werken wij uitsluitend samen met erkende touringcarbedrijven. De organisaties waar wij mee samenwerken zijn áltijd aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Deze stichting staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van busreizen en worden jaarlijks opnieuw toegekend aan touringcarbedrijven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je door ervaren chauffeurs en goede bussen op een snelle, maar vooral veilige manier naar je bestemming wordt gebracht.

Heb je een vraag?

Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie, we zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 uur.

 • telefoon

  023 553 19 53

 • whatsapp

  06 21 324 432
  Wil je met ons chatten? Pak je telefoon en voeg ons toe om een WhatsApp gesprek te starten.

 • faq

  Bekijk de veelgestelde vragen