Vakantie naar Indonesië

Deze zomer vertrekken wij met een gezellige groep singles naar het prachtige Indonesische eiland Bali. Een single vakantie naar Bali staat voor veel cultuur, magische tempels, groene rijstvelden en paradijselijke stranden. Aan de westkust van het eiland vind je de gezellige badplaatsen Kuta, Seminyak en Legian. De zandstranden zijn hier lekker breed en de zee biedt een heerlijke verkoeling op warme dagen. Altijd al eens willen surfen? Dan zit je hier ook zeker goed. Daarnaast beleef je hier dagelijks ook de allermooiste zonsondergang die je je maar kunt wensen.

Single reis naar Bali

Natuurlijk heeft Bali, naast de fantastische stranden, nog veel meer te bieden. Dompel je tijdens deze single strandvakantie onder in de gewoontes en tradities van de Indonesische cultuur. Bezoek een van de vele tempels zoals de Tanah Lot of de Pura Ulun Danu Bratan of reis af naar het pittoreske Ubud voor de vele gezellige markten, monkey forest of een van de lekkere restaurants.

Kortom, Bali in Indonesië heeft ontzettend veel te bieden voor een veelzijdige zonvakantie met een gezellige groep singles.

Onze bestemmingen in Indonesië

Vanaf € -

Bali

Een onvergetelijke vakantie naar het paradijselijke eiland Bali in Indonesië.

Ga je mee naar de zon?